За нас

Изследванията на тежки метали и минерали се извършва в ексклузивното партньорство с Institute for Mineralanalysis във Вюрцбург, Германия.

Институтът е специализиран в анализ на концентрация на минерали и тежки метали. Тестват се коса/нокти от човешки и животински проби, като и такива от околната среда като домашен прах и почва.

 

Institute for Mineralanalysis във Вюрцбург, Германия работи със сертифицирани референтни материали от IAEA Виена, европейски референтни материали от JRC към European Commission. Членства: European Society for Medical Oncology (ESMO), European Association of Poisons Centres and Clinical Toxicologists (EAPCCT).

Нашата мисия

Да осигурим на повече хора лесен и удобен достъп до надеждна информация за тяхното здраве от гледна точка на минерален състав или наличие на вредни тежки метали.

Тъй като човешкото тяло не може да произвежда минерали само, това зависи от снабдяването на тези жизненоважни елементи отвън. Организмът се нуждае от минерали за електролитния баланс, за да изгради тъкани и да поддържа метаболизма.

В зависимост от количеството и физическите нужди минералите се разделят на минерали и микроелементи. 

Точната доза е от решаващо значение и за двата вида. Не само дефицитът може да бъде опасен, но и неволно предозиране. Ето защо е много важно да знаете и да можете да интерпретирате състоянието на собствения си минерален баланс. Всеки е различен!

Гарант за качество

Регистрирани тестове с Централен фармацевтичен номер, Германия

15629465

HUND PET INST TES 1ST

15629459

SUPPLEMENT INST TES 1ST

15784036

TOXIC INST TES 1ST

15784013

COMPLEX INST TES 1ST

Предимства на минерал тест

Изцяло неинвазивен метод.

Лесно вземане на проба в домашни условия.

Надеждни резултати от най-модерна рентгенова апаратура.